Empresa

TALLER DE CERÀMICA SOT és una empresa artesana dedicada a la fabricació d’articles de regal i decoració en cerámica.Les seves principals línies són: la prestigiosa col.lecció de Gaudí i una línia preixent d’inspiracions modernistes, totas elles pintades a mà.
Mitjançant la línia del regal personalitzat, treballem en col.laboració amb els departaments de marketing-creatiu d’agències de publicitat, i també amb artistes i empreses comercialitzadores de productes de decoració exclusius.

TALLER DE CERÀMICA SOT també té un sector de la seva producció dedicat al regal turístic, anomenat “Barna Shop”, en el qual manté uns nivells alts de qualitat, amb uns preus adequats a aquest sector. En aquesta línia de productes també es utilitzada la cerámica.

TALLER DE CERÀMICA SOT participa, també, activament en la restauració del patrimoni arquitectònic dell modernisme i és una de les empreses preferides a l’hora de fer restauracions, principalment de l’arquitectura modernista, ja que tenim obres importants fetes per tot Catalunya.
Hem col.laborat amb tots els estaments públics: ajuntaments, Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona.

 
Contacte
 
Catàleg
 
     
Restauració
 
 
Inicio